On se vaan kummallista, että vaikka nyt pitäis olevinaan olla joku kesä, niin ei toi aurinko sit yhtään halua näyttäytyä. Mikäs oliskaan sen ihanempaa, kuin viettää päivää parvekkeella maaten auringon lämmössä. Ja sillontällön vähä napata ohi lentäviä kärpäsiä ja itikoita suuhun. Mut kylmä vaan on ja sataa, sillon ei oo kiva ulkoilla. Ihminen on tyytyväinen tähän ja jos se sais päättää, niin kuumuus ei tulis ollenkaan... No, onneks nää asiat ei oo sen käsissä. Kyl kesällä pitää olla oikee kissojen ilma! Vai mitä?

 

Tossa toissayönä me vähän pidettiin hauskaa. Orja-mamma-ihminen-palvelija sai valvoa neljään asti, kun se ei saanu meitä millään asettumaan paikoilleen. Se johtuu kuulema siitä, että me ollaan liian pitkälle iltaa parvekkeella raittiissa ilmassa ja se piristää liikaa. Mutta mepä tiedetään, että se johtuu ihan vaan siitä, että meillä on kova halu vaan päästä saalistushommiin! Tehtiin sitä koko juhannus mökillä ja saatiinkin monen monta hiirulaista kiinni. Lintuja ei nyt saatu. On vaan ikävää kun kaikki niistä hiirulaisista ei olleet syömäkelpoisia. Ne päästiäiset vai mitä ne nyt on, niitä ei syö kukaan. Tai me ainakaan, eikä ymmärretä, jos joku siihen pystyy, on ne niin väkeviä ja pahoja. Me sit vaan tuodaan niitä ihmiselle näytille joka pelkää niitä kuollakseen. Se onkin sanonut, et onneks sillä on meidät, ettei hiiret syö sitä... No, kyl meille passaa hyvin tämmönen diili. Eipähän tarvi jakaa niitä sen kanssa. :)

 

Tänään ei vaan oo jaksanu muuta kun nukkua, ja käytiin parvekkeella vähän vilkuilemassa ihmisen uusia kukkia. Se laittoi niitä jonnekin muka ylös, ettei me päästäis niihin käsiksi, mut oottakoon vaan... Kyllä me vielä ne myllätään, jos meistä joku päivä siltä sattuu tuntumaan. Ku ei oo kerta eläviä saaliitakaan. Nii.

 

Yritettiin lisätä kuvia, mut nyt ei onnistunnu sitten millään. Koitetaan vielä!