Hei vaan kamut, pitkästä aikaa!

 

Me ollaan täällä taas. Meidän blogitauko vähän venähti, mut se ei oo tietenkään ollut meistä kiinni, vaan tosta ihmisestä, meidän orjastamme. Se ei ole antanut meille nettiaikaa, vaan on häätänyt aina pois, kun on kuulema itsellään ollut tärkeempää tekemistä kuin kissojen blogihommat. No nyt kuitenkin ollaan saatu taas tahtomme läpi ja päästiin tänne takaisin. Me ei edes tiedetä, ketä kaikkia täällä blogimaailmassa vielä on, mut aiotaan kyllä ottaa siitä selvää. Täällä sivuilla on linkki meidän vanhaan blogiin, sieltä voi lukea aiempia kuulumisia parin vuoden takaa.

 

Mutta meille on ehtiny tapahtua tässä ajassa ihan hurjastipaljon kaikennäköstä. Me muutettiin pari vuotta sitten. Kaupunki säily samana mut saatiin sentään vähäsen suuremmat tilat meidän riehumisleikkeihin. Täällä kyllä asuu nyt tätä nykyä yksi koirakin, mikä oli aluksi kauhistuttava järkytys, mut on siihen jo tottunut. Ei oltukaan enää vain me kaksi, vaan siinä oli kolmaskin. Silläkin on blogi johon täällä linkki, mut se ei oo vielä saanut päivitysaikaa koska me ollaan vietetty aikaa tässä koneella nyt oman blogimme parissa, sit ihmisellä on joku niihin isoihin kavioeläimiin liittyvä blogi, mut sekään ei oo ihan vielä saanu päivitettyä sitä, mut kai me päästetään se tähän jossain vaiheessa. Nyt on meidän vuoro, tään pitkänpitkän tauon jälkeen!

 

Mepä palataan asiaan pian! Tää blogi on vielä ihan keskeneränen, kuitenkii valmistuu piakkoin ja ulkoasukin tulee muuttumaan, kunhan tässä vähän tassutellaan. Kuvia myös tulee, ja kaikkea tätä ennen voi tutustua vaikka meidän vanhempaan blogiin ja meihin siellä paremmin, ennen ku saadaan tämä uusi sivusto kunnolla pyörimään! Kehräämisiin!

 

Kalle & Ulle